LOPPIS 2024


Uppdaterad 2024-01-03

Loppisdagar 2024

Loppis den 25 maj kl 10.00 – 14..00 vid dansbanan. Välkomna att fynda & fika! (med reservation för ändringar)
Loppis den 30 juni i våra trädgårdar. (med reservation för ändringar)
Loppis den 17 augusti kl 10.00 – 14..00 vid dansbanan. Välkomna att fynda & fika! (med reservation för ändringar)

 


Stugloppis

Tanken bakom ”Stugloppis” är att man ska öppna upp sina trädgårdar och bjuda in allmänheten på en rundvandring, en kopp kaffe eller loppis! ?
Alla deltagare får en skylt och karta som ska hängas på grinden så att besökarna kan se vilka trädgårdar som deltar. Det kommer även att finnas anslag med karta över området vid alla ingångar och där finns också kom-i-håg lappar så man kan se vilka stugor som man kan besöka.
Du anmäler dig på listan som finns på anslagstavlan vid vaktmästares expedition med namn, stugnr, telefonnr samt inriktning på försäljning t ex kläder, prylar, växter m m. Betalning erläggs vid anmälan.  Kontonummer samt Swish nummer finns på anslagstavlan.

Information angående stugloppis
Om ni vill vara med på stugloppisen så avgör ni själv vad ni vill sälja i er egen trädgård. Listorna till stugloppisen sätts upp ca 3 veckor innan loppisen. Senast 1½ vecka innan loppisen ska anmälan vara gjord.

Anmälan till stugloppis

Vid anmälan skriver du ditt namn, stugnummer, telenummer samt vilken inriktning du har på försäljningen. T ex barnkläder, växter, prylar o s v. Vid anmälan om deltagande ska du betala in 40 kr på angivet kontonummer och anmälan är bindande. Vid anmälan finns också ett datum när och var du kan hämta kartor mm inför loppisen. Karta och stuginformation ska sedan sättas upp på din grind/staket under loppisdagen. Det står dig fritt att annonsera och sätta upp fler skyltar som anger att det är loppis hos dig den dagen. OBS! Vid mindre än 10 deltagande stugor så ställs arrangemanget in och inbetald avgift återbetalas.

Anmälan är bindande.


Dansbaneloppis

Information angående loppis vid dansbanan:
Loppisen på Ärtholmen har drivits i mer än 20 år, ideellt av kolonisterna.
När kolonisäsongen börjar meddelas datum för loppisarna på anslagstavlorna i området, på vår hemsida www.artholmen.org samt på vår Facebooksida, Grannsamverkan Ärtholmens Sommarstad.
Vill du delta i någon av våra loppisar? Teckna dig på listorna som sätts upp på anslagstavlan utanför vaktmästaren. Listorna sätts upp ca 2 veckor innan varje loppis. Det kostar bara 40 kr per bord vilket går till annonsering på området och i stan.

Anmälan till loppis vid dansbanan

Du ska markera med ditt stugnummer på den översta listan vilket bord du vill ha såvida du inte tar med dig ett eget bord, och på den andra listan ska du ange namn, stugnummer samt vilket bord du har tecknat dig för. Man får teckna sig för ett bord per kolonist. Om det finns lediga bord två dagar före loppisen så går det bra att teckna sig för ett till.

Tänk på att anmälan är bindande, och att vi har ett begränsat antal bord. Har du anmält dig till loppisen och inte kan komma var då snäll att avboka din plats så att någon annan kan få den platsen.
Avboka senast 3 dagar innan loppisen. Listorna tas ner 3 dagar före varje loppis.”

Om du lånar föreningens vagnar till loppisen så måste du ställa tillbaka dem så fort du har lastat av. Man får inte uppehålla dem under loppisen, för det är många fler kolonister som behöver dem.

Allt som du tar med dig till loppisen, och som du inte sålt ska du ta med dig därifrån igen. Avfall (liknande papperskartonger, tidningar m m) slängs i miljöhuset, övrigt får du lämna på avfallsstationerna i Malmö.

OBS! Vid mindre än 10 deltagare ställs arrangemanget in.
Vid inställt arrangemang meddelas det på anslagstavlan, på hemsidan www.artholmen.org samt  på Facebookgruppen ”Grannsamverkan Ärtholmens Sommarstad” och återbetalning sker snarast.

 

Kontaktperson: Mia Dahl