Det finns parkeringsplatser för uthyrning till kolonister på området och även 12 gästparkeringsplatser.

För närvarande är alla parkeringsplatser fullbokade men anmäl ditt intresse till artholmen.parkering@artholmen.org för att ställa dig i kö. För att få en p-plats måste du vara ägare till en bil. Det kostar 500 kr per säsong för att hyra en p-plats.

Vi har även parkeringskort för tiden 1 september till den 31 maj. Dessa kostar 200 kr.

Platserna är inte fasta utan du som har p-tillstånd har rätt att stå på vilken nummerförsedd ledig plats som helst. För att ge så många som möjligt en parkeringsplats tillämpar vi en viss “överinskrivning”.  Det kan därför bli lite trångt under exempelvis midsommarhelgen. Normalt har vi inte upplevt några problem.

Glöm inte att placera p-tillståndet väl synligt vid bilens framruta.
Läs mer …..     

För dig som inte fått någon plats inom området finns det viss möjlighet att hyra en plats på den avgiftsbelagda parkeringen vid Coop. Entreprenören som handhar den avgiftsbelagda parkeringen heter Xpert Parkering och erbjuder platser för tiden juni – augusti. De tar  750 kr per månad. De har max 20 sådana platser. Man får ställa sin bil på vilken ledig plats som helst.

Föreningen har inget avtal med bolaget utan den som är intresserad får själv ta kontakt med Xpert. Deras hemsida: http://xpertparkering.se/ deras epostadress: info@xpertparkering.se, telefon: 040-68 50 000. Tillägg 2018-07: Tyvärr har det varit en hel del klagomål på detta bolag och var och en måste själv kolla alla deras villkor och priser.