Publicerat 2021-03-29

Tvättstugebokning

 Från den 1 april inför vi ett nytt sätt att boka tvättstugepass. Det sker nu via ett digitalt system där du hemifrån kan se vilka tider som finns lediga och sedan göra din bokning. För att få tillgång till den nya bokningsrutinen ska du skicka ett mail till artholmen.tvatt@artholmen.org. Du får du ett mail i retur med anvisningar.

Följande gäller för bokningar:

  • Du måste ha ett konto för att kunna boka
  • Du får endast boka ett tre-timmarspass åt gången
  • Du ansvarar själv för att betala dina tvättpass via Swish till
    nr 123 173 91 43 en gång per månad
  • Ange alltid ditt stugnummer och hur många pass du betalar för
  • Det kostar 30 kr per tvättpass
  • Om du behöver hjälp kan du kontakta Robin vaktmästare eller skicka ett mail till artholmen.tvatt@artholmen.org

 


Publicerat 2021-03-22

Styrelsen frågar om tvättstugan:

Som vi redan informerat om har elinstallationerna uppgraderats i tvättstugan. Robin har målat väggarna och ett nytt torkskåp har upphandlats. Denna facilitet kommer att öppnas den 1 april. Vi har också flaggat för några planerade förändringar av bokningssystemet och betalning för tvättpassen. Tanken är att tvättstugeanvändningen ska betalas av de som brukar den. Vi behöver få in ca 15.000 kr per år, som ska täcka elförbrukning, service och underhåll samt återanskaffning av tvättmaskiner och torkmöjligheter.

Det finns några öppna frågor där vi gärna vill höra vad medlemmarna tycker. Vi genomför därför en liten enkät, som vi hoppas de som idag nyttjar och de som framöver tänker nyttja tvättstugan svarar på. Styrelsen kommer sedan att fatta beslut efter bästa förmåga.

Vi provar att använda ett verktyg som heter Google Forms.  Vänligen fyll i formuläret som du öppnar via denna länk. Vi låter formuläret vara öppet fram till den 1 april.

Det går inte att lämna några kommentarer utan skicka ett mail till denna adress om du vill lämna synpunkter eller har andra frågor kring tvättstugan: artholmen.tvatt@artholmen.org

 


På området finns tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare. De körs med 10-kronorsmynt. Det finns en bokningslista i tvättstugan. Du öppnar med samma nyckel som du använder till områdets låsbara grindar.

Dusch och bastu finns i samma hus som tvättstugan. Olika tider för damer och herrar, dessa kan du läsa om här. Dusch- och bastutider

Toaletter: det finns toaletter vid festplatsen som endast är öppna i anslutning till arrangemang. För dig som inte har egen toa kan du hyra nyckel säsongsvis på expeditionen. Toanyckeln ska lämnas in senast den 28 februari om ni inte vill bli debiterade för den även kommande år. Handikapptoalett finns. I samma hus finns även en tömningsstation för Porta-Potti.